Anotace: Do nového roku
Přeji ti do nového roku, mnoho štěstí v každém kroku.
Lásku co si zasloužš, ať nikdy tě neopouští.
A v životě se nesoužíš, jako tulák na poušti.
Šťastný nový rok ti přeje.......
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?