Anotace: Někdy je to ale těžké
Nejdříve musíš ztratit, abys našel,
nejdřív musíš pochopit, co jsi ztratil,
pochopíš, správnou myšlenku jsi našel,
nejlepší cesta, jak by se nám život vrátil.
Děkuji Fany.
30.12.2016 17:04:11 | banan
Moc pěkné :-)! ST
30.12.2016 15:40:48 | Fany
Díky Bobe. Rád bych už začal vískat. :-)
30.12.2016 13:53:53 | banan
Je těžké ztratit, ještě těžší získat ale když se povede je čas šťěstím vískat. moc pěkné milý F.
30.12.2016 13:42:44 | klaun
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?