~~~~~~
Slyšíte
že hned prvního
něco se nám zrodilo
starý rok jde do důchodu
a novému dává radu
prý všechny lidi ať má rád
a těm starým důchod přidávat
mladým rady rozdávat
jak se mají milovat.
A jak?
To se musí znát.
Ty mladíčku,Nový roku
svatý Petr ti dá ruku
že zařídí počasí jak by mělo být
jaro,léto,podzim a zimu mít
vody z dešťů akorát
záplav nemusí se nikdo bát
a v létě sluneční svit
v zimě sněhuláky postavit.
To budou ti nahoře k pomilování
a v tom nikdo nezabrání.
~~~
Někdy mladí
na radu starších nedají
myslí si,ti staří zase jen kecají
ale stejně si všichni
šťastný a veselý přejeme
až odbije půlnoční
spolu si ťukneme
….♥....
Na zdraví a P.f...2017
~~~
Wááááuuuu, pardon, Krásný nový rok mnoho úspěchů, zdraví a dobrých přátel :)
31.12.2016 16:54:29 | klaun