Silvestrovská
Korkovým štupľom
novoročného predsavzatia, ktoré
zabudlo vytrysknúť.
Desiatym koláčom
bez vianočnej polevy, ktorý
zajedám ohňostrojom.
Maličkou petardou
minulého roka, ktorú
počuť až za chatami.
Trblietavou esemeskou
od (ne)známych, ktorá
dotancovala na vianočné repete.
Všetkým oslavujem ten náš Nový.
Len či aj on bude
oslavovať mňa.
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Mácha, Rolník, Helen Zaurak, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (3)