Anotace: Krásný a Šťastný nový rok všem !!! A kdo nechce -> čtěte báseň :-)
Poslední den tohoto roku
nabízí spoustu možných skoků.
Může být i posledním v životě,
proto se raději venku nehoňte.
Po dnech násilí a neřestí,
mé tělo skomírá bolestí.
Svíjí se v křeči a bídě,
zubožené to dospělé dítě.
Krev ostatních bude mi chybět,
však vypadá to velice slibně,
když mohu na neštěstí ostatních
nahlížet s úsměvem přes pár dlaní.
Tak snad příští rok zas vyjde,
ať se tu všichni máme bídně.
Všechno se pokazí a taky zmrší,
krásná negativa ze mě jen srší.