mít nadhled nad věcí
pudy zvířecí
vracím se odcházíš
ztrácím se s c h á z í š
jsi nedopsaná báseň
polámaný verš
stydlivý rým
/špatně bez tebe spím/
nahá záda
hladím hada na páteři
pohrávám si s tvými
kadeři
hladím tvé studené ruce
jsi malý oblázek v řece
nezapomněla jsi
milovat přece
sundané naušnice
přepadnul jsem tvé dva boltce
v cestě hráz z kamenů z klád
v srdci chlad
jsi jediná hezká věc
kterou jsem zvlád
měl jsem tě rád
kde jsou ty časy
kdy jsem tvému srdci vlád