Anotace: Přeji vám krásný celý nový rok ve zdraví a pohodě, ať se vám vše daří.
Na křídlech zimního času
s tichými vločkami sněhu
vítáme po roce znovu
veškerou radost a něhu
hřejivých třpytivých krás
S kouzlem splněných snů
je tady Nový rok zas!
Do dalších všedních dnů
ať provází láska vás...
I tebe Kapičko, mooooooc ti přeje klaun :-)
02.01.2017 22:05:04 | klaun