Anotace: opravdu není valentinská a ani to snad není báseň, ale co. Výčet mých myšlenek bolavých.
Jen se tu pořádně vymluv, ženám to dost pomáhá, mě po-
může, když se podívá na další díl seriálu Prison break.
25.04.2007 14:03:00 | jehlaspichlas
Máš pravdu... báseň to není... je to ale výkřik bolesti... jenže, jak Ti pomoci?
Svou protivnost musíme uvazovat na uzdu, jinak je schopna rozbít vztah... to láska je mostěním mezi dvěmi lidmi... ale musí oba chtít...
14.02.2007 09:45:00 | Levandule