Anotace: k tobě domů...
jsi nádechmezi žebry tramvaje
co rozčesává
koleje mé duše
místo koruny-pantograf zašeptám suše místo rtůkabinahoupe mě v bocích když na Tebe vzpomínámv bezesných nocích...
zapomněl jsem se nadýchnout...
31.01.2017 11:05:46 | enigman
Mám rád tvou poetiku.
07.01.2017 21:30:56 | Dis-Con-Nect-Ted
To mě těší :-)
12.01.2017 22:41:53 | Jasmin de Paris
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?