Kamikadze
Anotace: Nejhorší kamikadze jsou ty, co nemají co ztratit, protože všechno už ztratili jen kvůli tomu, že jsou kamikadze
Není hrdinou ani zrádcem,
Jen pocitem v tvém temném ničem.
A strachem z chaosu tě sladce
Políbí na tvář kamikadze.
Shoří jak papír, stará fotka,
Jak vločka v zimě beze sněhu
A bůh ví, zdali se tu dočká
Aspoň pozdravu, když chce něhu.
Je chybou snad, že předurčení
Je krátký život plný zvratu
A hrdost nedovolí strojí
Tu oplakávat vlastní ztrátu
A vůbec něco oplakávat,
Když žije bolestně a krátce
A krásou je, že zkouší dále
Své eskapády kamikadze.
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: CoT, kdotoví
Komentáře (1)
Komentujících (1)