Levandulko, moc děkuji za komentíky, opraveno, spraveno ... a za rovná se nekonečno je skvělé.
19.02.2007 15:42:00 | NikitaNikaT.
Řekl bych, že vím, za co by měla být udělena příští Nobelova cena za matematiku - teď jsi právě vytvořila budoucí slavnou Levandulovou větu.
Varianta d = pí x č x l (je bez hran a rohů)
14.02.2007 13:06:00 | Mourek
Tebe Levandulko, je radost navštěvovat. Navíc je to i poučné, co všechno se nedovím.
14.02.2007 10:41:00 | Lota