~*~
Mám v pokojíku zebřičky,
ze dvou už je hejno ptáčků,
vyvedly krásné dětičky.
Švitoření ze zobáčků
jak pohlazení lahodí,
když po ránu se probudí
Ptám se teď, milí přátelé
i když mi to nejde lehce
zda ty mé ptáčky veselé
(dva párečky) někdo nechce?
Do dobrých rukou, zdarma
ať z bytu není farma :-)
~*~
Vzal bych si je hnedle však kocour bydlí vedle, nepozornost jen chvilinku a kocour měl by svačinku.
03.01.2017 21:18:28 | klaun
To je škoda, hochu milý
u tebe by šťastně žily.
Taky kočky máme
snad to uhlídáme :-)
03.01.2017 21:50:36 | Kapka