~~~~~~~~~
Z klubíček spletený
je celý život náš
jak šála,deka,koberec
na třásních slovo
..nezapomínáš..
na každý pěkný den
co zářil jako slunce
ale ty dny smutné
splétat se už nechce
i když i ty
přece k životu patří,
...
ty kousky pevně svážu
to nepěkné vypářu
pak se smotá klubko třetí
a hned tu jsou
tři proutky-tři bratři
tří Popelčiny oříšky
tři růže v zahrádce
okolo Hradce
tři vlasy děda Vševěda
třikrát běda,běda
...běda...
ale proč,to není třeba
třeba je slunce vzduch
voda a chleba
a měsíci i úsměv
na líci
~~~~~~~~
Jsem z toho hrozně spletený,popletený a už jsem se do toho úplně zapletl ....Květuško nemohla by si mě vystříhat ?
Jinak krásně napsáno.
04.01.2017 12:46:18 | klaun