Špičkami
Anotace: 5/1/2017 * Volně plynoucí slova pod povrchem...
Špičkami prstů se dotknu tvé kůže
Sleduji stužky modravé tuše
Cesty vedoucí do nitra tvé duše
Špičkou jazyka rozmažu slzy
Prosím tě, vrať se mi, vrať se mi brzy
Špičkami nožů mé dopisy píšou ti druzí
Ztrácím se v kamenech na kraji pole
Nebe mě obešlo a zůstalo dole
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Lioness, Iva Husárková, Fany, jitka.svobodova
Komentáře (6)
Komentujících (4)