Kaluže pro lásku
Ulici naplnila
vůně levandulí
a roztříštěných srdcí
povalujících se v kalužích
podél chodníků
vydlážděném torzi hvězd
Přes cestu přeběhla kočka
Kostelní zvon zakvílel
A na nebi zazářil měsíc
velký jako mlýnské kolo
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucucu, Iva Husárková, Fany, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)