... tak tohle mě rozesmálo jako málo co tady ... anotace obzvlášť povedená v příměru ke slovům ... nesmím pít ... chudák ta lahvička ... až tě nestihnu vypít ... bude se mnou věru zle ... paráda ...
09.02.2017 21:43:48 | Marcella
A mě zas nejvíc zaujalo to, že nesmíš pít. Asi se mnou fakt něco je :)
07.01.2017 09:33:26 | iluzionistka