Panenky
Anotace: slovní hříčka, z archivu
Promluv si s človíčky,
copak to pod víčky,
copak tam skrývají.
Skrývají panenky,
co pro ně písničky
něžnými slovíčky
zpívají.
Kladu si otázku,
copak se panence
v zorničkách zračí.
Chce žít jen pro lásku,
lásku bez milence,
to prý jí stačí.
Bláhové človíčky
s panenkou pod víčky,
potká-li panenka,
oni oči klopí.
Že nemá panenka
pod víčky človíčky
nikdy nepochopí.
Přečteno 664x
Tipy 15
Poslední tipující: breberkar, danaska, JSJ, Koblížek, Dreamy, Poetik, jitka.svobodova
Komentáře (4)
Komentujících (3)