Podivný tvor
Anotace: Zírání z okna...
Bytí je zvyk
tak ze zvyku si žiju
podivný tik
co do papíru vryju
Myšlenky zpěv
mám v hlavě co mě trápí
podivný jev
tuš do papíru lapí
Slova jsou sbor
když z okna zírám na sníh
podivný tvor
já skromný blázen básník
Přečteno 353x
Tipy 15
Poslední tipující: martinaV, Koala, mkinka, Aingealag, Frr, Bunis, Poetik, bogen, Dreamy, JSJ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)