Reality
Praskla mi žebra
Se stejným lupnutím jako když rozlouskáváš vlašský ořech louskáčkem
Skořápka se roztříští
Na milion malých úlomků které najdeš v ještě o Velikonocích
Tíha reality se mi posadila na hrudník
Zapálila si cigaretu a s nohou přes nohu se rozpovídala o nepřízni osudu
Když spíš
Má láska mě láme v pase
Otrávila mi krev hořkostí která nejde smýt
Škrtila mě vlastní rukou
A zbila chtěním
Neuronila jsem ani slzu
Jako statická socha tě nechala s hlasitými výkřiky odejít do ráje ublíženosti
Kde samota je to nejmenší
Krev potřísnila smetanové křeslo
Když se mi vyvalila v proudech z nosu
Neznalí se zhnuseně odvraceli
Nabízeli pomoc
Jenže kdo potřebuje pomoc s pár kapkami krve
Když má prasklá žebra
A v sobě věčné dobro i lék
Heroin
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: piťura, zelená víla, enigman, Nikita44
Komentáře (4)
Komentujících (4)