O ne/smyslech života
Touha kráčet pořád dál
a smysl za touhou jít
člověk nikdy nesmí se vzdát
dokud člověkem může být
I když žádný nemá
tak má život spousta smyslů
i když tato báseň smysl nedá
zaplní pár prázdných listů
A proč vznikl vesmír?
neznám odpověď na tu otázku
snad pro války nebo pro mír?
snad pro bolest snad pro lásku?
A co ten smysl jít pořád dál
nějak mi z mysli mizí
spíše bych plakal než se smál
zatracení bych spíše našel než vizi
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, kdotoví, enigman, JSJ
Komentáře (2)
Komentujících (2)