Anotace: Kdo to někdy neslyšel, že... Aneb chci mít taky své životní moudro, už mám nejvyšší čas...
S věkem se člověk uklidní,
zpomalí tep a hlouběj dýchá.
Tančí, i když je po legraci,
už nemá strach ze tmy a ticha
S věkem člověk drobátko zmoudří,
nezachraňuje to, co včera zvadlo.
Přátelům píše vzkazy na papírky
a láskám tajnou řečí na zrcadlo.
S věkem je člověk trochu mladší,
jak najde glanc a najde vtip.
Věř mi, žiju už čtvrtstoletí,
kdo by to mohl vědět líp?
já už dvě, a jsem pořád vzteklejší a protivnější :-) hezky napsané.
12.01.2017 19:23:54 | hledač