Prázdno
čas,
nezastavitelný vlak
vezoucí životy,
život,
sbírka momentů všeho druhu
moment,
uzlík na niti našeho příběhu
příběh,
sen vypravěče,
možná jen sním,
sním o čase,
o životě,
o momentu kdy jsem tě potkal,
miloval,
ztratil,
o Tobě,
někdo mě probudí,
prázdnota kolem,
i ticho se tu ztrácí,
zoufale zavolám Tvoje jméno,
jen to tu zní,
ozveš se mi ?
Přečteno 591x
Tipy 15
Poslední tipující: hanele m., Jin&Jang, zelená víla, Iva Husárková, Amonasr, Dreamy, Nikita44, poeta, Frr, Kett
Komentáře (4)
Komentujících (4)