Fenix
Anotace: len otázky,,,len spomienky,,,bolestivé domnienky,, len dúfajúc,,,len kráčajúc,,, čo bola hra,,...
len otázky,,,len spomienky,,,bolestivé domnienky,,
len dúfajúc,,,len kráčajúc,,,
čo bola hra,,,čo pravé,,,čo s dierou v mojom zasranom,,,
srdcovom svale.
tak utiect bez slova,,,tak skrývat sa v dave,,,tak strasne trapit
sa i mna,,,tak smutné a slabé.
verit v bájnych fenixov,lesných skriatkov a víl,veriť v zmysel
pocitov dáva silu žit
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Fany, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)