Anotace: Každý máme osobu, na které nám hodně záleží, a která nám třeba velmi ublížila.
Jsi pánem mé duše,
rychle se chopíš kuše.
Šíp letí.
V srdci mě bolí, mé srdce je v kleci,
ze rtů linou se slova,
“Nemohl jsi to udělat, přeci”.
Láska silná to byla,
v srdci se skryla.
V těle holky mladé,
kéž by to nebylo marné.
Tento papír zasvěcen,
do slov, které nikdy neutečou ven.
Do reality zlé, kde to není jako v mé,
snažím se utéct, nohy se brání.
Jen v mé realitě mohu poklidně kvést.
Potůčky, které tvář dobře zná,
kde každý z nich svou bolest má.
Temné víc než tma mé představy jsou,
o tom jak s touhou v očích,
pozoruji umírající duši tvou.