Anotace: v zimním kabátě oděná Praha leden mráz krása bílých střech do dlaní Tobě padají pírka ...
v zimním kabátě
oděná Praha
leden mráz
krása bílých střech
do dlaní Tobě
padají pírka
co andělé měli
na křídlech
najednou setmělo se
a sněžit nepřestalo
Ty tam však přesto
stojíš dál
snad doufáš že najdeš
odpověď na to
na co ses nikdy
n e z e p t a l
malebné verše až jsem si zimní Prahu představila a ta představa byla tuze krásná:-))
15.01.2017 18:32:25 | střelkyně1