Peklo
Anotace: raší ti rohy a propadají nohy??
raší ti rohy a propadají nohy??
vítej na dálnici šedesát šest
září ti hory a potloukají boty??
zpívej na cestě světelné čest
vaří ti duši a servírujou sushi??
vítej na dráze tajemné fáze
paří ti kůži a zavirujou růži??
zpívej fráze z temné báze
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totalně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
praží ti vousy překračujou osy??
vítej v rudném dole černém kole
sráží ti ego degradujou to jedno??
zpívej hravé role v žhavém kotle
kazí ti retro a promeškané metro??
vítej v pekle kde obouváme jekle
mrazí tě srst ukaž vytyčený prst
zapal pyramidu pomocí dynamitu
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
zpívej D-mol jsi-li totálně na mol
vyplázni jazyk chceš-li se plazit
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)