Anotace: ---
Lháři bílý, nejbělejší
Málem jsi mě ukonejšil
K spánku, co už byl by věčný
Tváříš se jak bílé býlí
A zatím máš černou duši
Že se cítíš provinilý?
Začerni se
tedy.
Tuší.
Bílej kámen s černou tuší...
19.08.2017 11:28:40 | básněnka
někdy toužíme po krásné otravě...a jed nevidíme
19.01.2017 21:15:24 | MARKO
No tak to jsi k této básni poznamenal přesně!
02.02.2017 17:16:18 | Krysařka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?