Vodo čistá
Anotace: Jak jsi vodo čistá vybělená ve sněhy zakrýváš všech žízní krvavá místa a bílou gázou přikládáš ...
Jak jsi vodo čistá
vybělená ve sněhy
zakrýváš všech žízní
krvavá místa
a bílou gázou přikládáš
mastí z bylin něhy...
Jak jsi vodo čistá
ani není k uvěření
zbylo v nás
ještě pro tebe místa
když pro víru,
poklekáme ku kameni.
Zašeptáš,
ach zašeptáš
k nám několika slovy
zda-li jsme Ti ještě zaslíbeni ?
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, zdenka
Komentáře (1)
Komentujících (1)