Anotace: ....
přála jsem si tolik...
jen zlomeček mě učinil šťastnou
nepřála jsem si utrpení...
jen ždibec mě obohatil
Tys při mě byl...
prosím,mohu mít ještě jedno přání?
buď při mě,až slzy rozmrznou
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?