Bilá liška
Zakopu svou bílou lišku
V závějích nepochopení
V dálce světel, teplých krbů
Schovám to, co vlastně není
Zakopu svou bílou lišku
Smutnou tečku v chladnu poli
Po čuchu ji najdou zmrzlou
Kdo by řekl, že život bolí…
Bílím spánkem okouzli tě
Dá ti nadějí i zradu
Zima schová vše i tebe
Protože se bojíš pádu
Schovám tě má milá liško
Pokaždé, když začne sněžit
Hvězdy zhasli jen na chvíli
Chceš li měsíc, musíš přežit
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)