Když se kouknu na svý ruce
Vidím ruce svý matky
stejný nehty, stejně krátký prsty
stejná je i hebká laskavost co z nich plyne
stejná prudkost i hněv
Budu taky taková jako moje máma,
když mám stejný ruce?
Všechny ruce umí hladit
i
ublížit
takže asi jo
budu jako moje máma
páč
ruce za to nemůžou
žádná máma není jen dobrá nebo špatná
je to jenom
máma
a máma je taky jen člověk