Blbost
Anotace: Taková trochu veselá básnička...
Blbost kvete v každém věku,
není na ní rady, léku.
Šíří se jak lavina,
je to moc zlá plodina.
Někdy voní, stojí prachy,
jindy mučívá nás strachy.
Až se v hlavě rozbřeskne,
k jiným zase odběhne...
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, Poetik, JSJ, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)