Pokušení....
Anotace: Nepodléhej pokušení! Tvůj život je v ohrožení!
Námořníku po setmění.
Nepodléhej pokušení!
Vlny duní.
Moře šumí.
Šeptá............
Slyšíš?
Slyšíš to taky?
Mezi mohutnými příboji.....
Kdesi v mořské pěně.
Hlasem.......
Hlasem tak líbezným.
Jenž nepatří žádné ženě.
Námořníku po setmění.
Nepodléhej pokušení!
Tvůj život je v ohrožení!
Pojď.......
Jen pojď.
Blíž........
Ty šifry skryté v líbezném hlase.
Námořníku!
Námořníku přehlédni ten hlas!
Hlas však volá zas a zas.
"Námořníku už jsi náš"
" Už nadešel tvůj čas"
Kdesi v moři po setmění.
Podlehl svému pokušení.
Opustil nás......
Opustil nás další z nás.
Ač nenadešel jeho čas.
Líbezný sirén hlas.
Volá a zpívá.
Zas
a
zas...
Přečteno 709x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, knihomolka, Semisek 48, KeepTheFlameBurning, Marlene0621, Jin&Jang, Romana Šamanka Ladyloba, Koza, breberkar, Aiury, ...
Komentáře (11)
Komentujících (8)