strach
Anotace: je to o "něm" střízlivě ..
pocit bezpečí jistoty klidu ..
v básni slovy sepsané
mnohé dojde ti dřív než opustíš svou poslední třídu,
když ne všechny řádky sešitů jsou již popsané
*
spoustu touh už stačil jsi definovat
třeba tu po lásce, cigaretám, alkoholu ...
mnohokrát stačil jsi se zamilovat
mnohokrát s dívkou byli jste sami spolu
*
určitě tě napadla otázka proč vlastně žiješ
ve filmu viděls šílený věci, ale nebál ses
pak přišla prvni zkušenost a sám sobě se směješ
život třeba zdá se ti jako strašidelný les
*
za každým stromem bubák a ty jdeš sám
lišky dávaj dobrou noc a vlci vyjou na měsíc
ztracen ve tmě si tak občas připadám
a moc chci držet svou lásku za ruku ... nic víc
*
svět různý hrůzy skrývá, stejně jak ten strašidelnej les
někdy písnička pomůže, když člověk jde sám tmou
vzdělancům klid dávaj jejich znalosti, věřícím zas kněz
a všichni žijem v naději, že strašidla zalezou
*
*
*
Komentáře (0)