Anotace: Vzpomínka někoho kým dlouho nejsem
Divoké koně
prašná step
hlad
Ostří co znamená život
Ta touha být ohněm
co zapálí svět
Střepiny někoho
kým nejsem tisíc let
Těžko se vzpomíná na někoho:"kým už dlouho nejsem"
27.01.2017 22:38:01 | Cappp
No vidíš a pro mne je to snadnější, než si vzpomenout na to, kým jsem teď.
30.01.2017 21:32:26 | Kortan D´Mordraghull