Šlyšíš?
slyšíš tu melodii?
pořád tu hraje,
chci se jí zbavit,kdy půjde?
umění je vypnout ,tak co tu ještě dělá?
má výdrž,ale na mě přece nemá.
za chvíli vypne a já tu budu stát,
budu slyšet to ticho a v duchu se smát,
bude se dívat a já snít,
tak běž už,přece už musíš odejít.
zaposlouchám se a ona nehraje,
urazila se?
nejspíš jsem vítěz...
ale...
chybí mi,
jako všechny věci,
co kdy ztratím..
Komentáře (2)
Komentujících (2)