Anotace: Políbení vždy patřilo a vždy patřiti bude tobě lásko má.Ať lásky čas trvá v rytmu nekonečna,at těla naše jsou stále tak krásná.Báseň ode mne jakožto dar ke svátku zamilovaných jménem Valentýn.Mám tě moc rád a děkuji za vše krásné.
mno..sice nemám ráda Valentýna, nejen proto, že to je americký svátek, ale hlavně proto, že se z toho udělala komerce...ale básnička to je krásná...a svátek zamilovaných je každý den, kdy jsou spolu:-)
05.04.2007 16:54:00 | Marianka
Báseň po dlouhé době a moc dobrá: Vůně duše, tamtamy srdce...jen bych se opakovala
23.02.2007 20:47:00 | Jituli