FÉNIX
Anotace: Ponořit se do sebe, pod tíhou klesnout až na dno. A hluboko v útrobách, kde vylézají černé stí...
Ponořit se do sebe,
pod tíhou klesnout až na dno.
A hluboko v útrobách,
kde vylézají černé stíny,
zasutý najít poklad.
A v ozvěnách podvědomí,
kde jiné hlasy se rodí,
vzít si zpět své světlo,
znovu objevit svoji sílu.
Převeď mě bouřlivou řekou.
Dar nebo prokletí,
oslava nebo propast?
Na kahánku
povstat z popela
jako orel vznášet se.
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Simon, Iva Husárková
Komentáře (0)