Anotace: Falešná naděje zářivých křídel.
Má krásná, zářivá křídla,
v zrcadle zdá se, trochu zřídla.
Čím by to tak mohlo být?
Falešná naděje zářivých křídel.
Vodou se smutek snažím smýt.
Zkusil bych něco peprnějšího, než vodu...
12.03.2019 14:31:53 | Cappp
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?