Všechna pohlazení smetl z tváří žiletkou
z hrudních košů padají klubíčka vlasů pro koťata
pro jistotu se ti zatnu hluboko do masa abys neutekl
nikdy se to nestalo
zaplacení muži s velkými plícemi za branou ráje dýchají na jablka
podporují je v přesvědčení
- radši padnout než prosit –
nechat na těle modřiny ve tvaru klíčů
a tvé ruce
jsou zámek.