Alkoholikers #1
Všechno je černé,né kámo není,holky jsou věrné,pivečko pění.
Chlast,tvářil se jako rádce,teď zlobím se na něj,na zrádce,neví,že nejsme v pohádce?
Problémy s ním řešil jsem hladce,noc co noc spával jsem sladce.
Lásko má,má jediná nesmíš odejít.
Ty se s chlastem ale nechceš rozejít.Hold dneska všichni chlastaj jak hovada,potom to takto na píču dopadá.Sám sebe ptám se-stálo ti to za to? Ta láska má jediná už neříká mi zlato.
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
Komentáře (3)
Komentujících (3)