Chcem
Chcem sa vznášať
bez tela,
odlesky perly,
subtílne
v tichu.
Dušou pršať na srdcia,
brečtanom obrásť myseľ,
víťazstvo dobra,
cez mnohé siete sa musí predrať.
Kým začne plodne lietať.
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)