Stmívání
Anotace: Klaním se, hluboká noci, nořím se pod hladinu.
Klaním se,
hluboká noci,
nořím se pod hladinu.
S něžností přijmi
tvář moji dvojí,
mé staré, umírající já.
Dovol ať zemře,
v tvé náruči.
Krátí se den,
utiš moje slzy,
pohlaď moji slabost,
nechť přemění se v sílu.
Končí se rok,
končí se sen.
V pohnutí
loučím se,
už se nepoznávám.
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, enigman, Cappp, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)