chcem Čiarku nie bodku
Anotace: Keď nedostaneme po čom túžime
tu sa začína
si to čo som chcel nájsť
tep je dôvod vrátiť sa
kde fluidum vídavam
a do tretice všetkého
tvár sa že už vieš
začínam
..želáš si..
( ma? )
stačí povedať
..toto je môj krik..
Přečteno 368x
Tipy 9
Poslední tipující: Kaprikorn, JSJ, čistá, ZILA78, Amonasr, Jort, Aiury
Komentáře (2)
Komentujících (2)