Ráno v parku jsem chodila
s němým mužem se srazila
koukal mi přímo do očí
jakoby říkal...
"svět už se pro Tebe netočí.."
A já nechtěla slyšet tu smutno zprávu
a tak mu dala hrnec na hlavu
a splynula jsem v davu
Kdo věří, že to pro mne může jinak být
ať napíše mi zprávu
že můžu šťastná zase žít...
Ten gentlemant v bílé
tušil že přišla jeho chvíle
v mraze je mu skvěle
a tak ženy balí
když ho pozveš k sobě domů
tak je takhle malý ...
06.02.2017 07:14:29 | kasparoza
Krásné... snad sis jen špatně vyložila nevyřčená slova němého muže, snad jsi jen zatoužila po láskyplné kúře, snad měl jen špatnou náladu (hrnce nemaje) a žes mu ho narazila na hlavu - dřív, než roztaje - zachránila jsi ho hned a můžeš své štěstí chtít zpět. ST. :-))
02.02.2017 11:45:18 | Iva Husárková