Ležím v trávě,
na rtech mi ulpívá
ranní rosa.
Přišla jsem bosa,
v rouše Evině,
oděna do hvězdné noci.
Kráčeje po Mléčné dráze,
nepřipadala jsem si naze
ale zcela nevinně.
Za rozbřesku
odhazuji svůj šat,
závoj slunečních paprsků
mě laská a snad
až se setmí a vyjde
první hvězda,
budeš bos,
ležet vedle mě.