Bojím se výšek
a proto chci létat
bojím se slov
a proto chci psát
Luna postříbřila pás naší ulice
a kdo hodil mince do vzduchu
kolem něj orli
tam ve sněhu
v promáčených botách stojím
a sleduji zákoutí noci
všechny záhyby světel
jsou jako
trny fantazie
přetékající do zvuku kroků
v dálce někdo píská
melodii vánku mezi zuby
sama dálka
táhla k sobě
moje pocity
táhla je tak daleko
že tam někde nářek střídá smích
a já si jen
čekám až roztaje sníh