Nocturne Opus č. 2
Anotace: Za večerních tónů hluboce modrých vzpomínek.
Sbírka:
Nocturnalia
Ten obraz ještě cítím na tváři
a proto tužka se mi třese
Chci kouzlit - marně - v skicáři
jenž barvy neunese
Spící stopy dlejí v papíře
schované neuměle
A bídné ruce kreslíře
zpívají ochraptěle
Ten obraz ještě cítím - na tváři
A proto ruce se mi chvějí
A barvy uzamčené v žaláři
už tančit neumějí
Přečteno 527x
Tipy 26
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bunis, Jenda P., Normal People Scare Me, Simon, Draconian, Iva Husárková, enigman, Yazmin, Kapka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (9)