Rozsypané noty
Šla
sbírala síly
zpitá do němoty
/ v mládí krásně hrála /
pod nohama křupou
rozsypané noty
/ bývávala malá /
někde se ohřát
zoufale si přála
/ smávala se pořád
pořád se jen smála /
teď jí vlhnou boty
za nehty zebe
cesta do temnoty
/ hledá , Bože, Tebe /
je slabá
strachem ze samoty
nad ní temné nebe
prosby neslyšící
/ tápe a padá /
pomalu zvadá
stařenka
na zemi spící...
Komentáře (2)
Komentujících (2)