Elipsa tvaruje hezký pár.
Narcis dramatik mluví o konceptu.
Do hrdla pronikl žhář
a v útrobách hledí k receptu;
Bramborový guláš s chlebem.
Vratné láhve jsou jako duše
chorého bojovníka s bičem a medem.
Odkašlání.
Záchvěv.
Pokles.
Opona.
Ticho.
Potlesk?